top of page

Eén ploeg: Action et Communication bestaat uit drie “hoeksteenpersoonlijkheden”:

François-Xavier REMION, sinds zijn jeugd door en door bekend met de Brusselse culturele, toeristische en politieke wereld. Na zijn studies communicatiewetenschappen is hij zich gaan specialiseren in pr en relaties met de pers. Het opzetten en in goede banen leiden van events is zijn natuur. Competent, vaardig en nauwgezet.

 

Christine FRANCK, Luikse, zelfstandige. Ze is actief in culturele- en bedrijfsevenementen in Wallonië. Ze stond in voor de organisatie van verschillende bedrijfsactiviteiten in Luik. Pienter, vindingrijk en enthousiast.

Liane STEYAERT, perfect drietalige communicatie- en eventstrateeg met jarenlange nationale en internationale ervaring, zowel in de kunst-, cultuur- als entertainmentwereld. Resultaatgericht, gedreven en secuur.

 

lianesteyaert@telenet.be

0475 38 21 06

 

Action & Communication is een evenementenbureau dat hoofdzakelijk actief is op cultureel en toeristisch gebied. 

 

We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en in perscommunicatie en pr van vooraanstaande culturele evenementen, tentoonstellingen en museumopeningen.

 

Bij alle acties die wij organiseren wordt het eventaspect vooropgesteld.

 

 

- Cultuur

Wij verzorgden de communicatie en promotie van talrijke tentoonstellingen en musea van formaat, waarvan sommige blijvend herinnerd worden, zoals ‘Ik was 20 in ‘45’, het Musée Folon of ‘14-18, it's our history!’

 

Toerisme

Het beheer van twee bezienswaardigheden werd aan ons toevertrouwd: de Basiliek van Koekelberg gedurende zeven jaar voor haar toeristische en culturele aspecten, en de Belgacomballon, een kabelballon die drie jaar lang de Brusselse skyline sierde.

- Evenementen

Bedrijfsfeesten, winkelopeningen, conferenties, congressen, colloquia, concerten, feesten voor humanitaire organisaties. Wij werken met de beste leveranciers (regie, catering, licht en geluid, decoratie, …).

 

Persrelaties

Promotie ten aanzien van de pers van evenementen voor bedrijven, openbare instellingen, concerten, tentoonstellingen en bekende persoonlijkheden.

In de loop van de jaren, en naarmate onze ervaring in het organiseren van events verder aangroeide, hebben wij een waardevolle perslijst van Belgische en buitenlandse journalisten uit alle mogelijke sectoren opgebouwd.

 

- Public relations

Politiek bedrijven via evenementen: het beheer van zeven politieke congressen alsook van een dertigtal verkiezingscampagnes op het gemeentelijke, regionale, federale en Europese niveau voor politici die inmiddels burgemeester, deelstaatparlementslid, federaal volksvertegenwoordiger of senator zijn geworden, en waarvan er twee later tot minister zijn benoemd.

 

 

VOORSTELLING

bottom of page